Kategóriák

kérdése van visszahívjuk

Hírlevél
Termékajánló

Látogató számláló
0
1
7
2
2
1
7
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Magic Magnet vízkezelő

ÚJ
Magic Magnet vízkezelő
 • Magic Magnet vízkezelő
17 990 Ft

- A Magic Magnet egy mágneses energián alapuló vízkezelő eszköz, mely a vízben lévő szennyeződések molekuláris szerkezetének átalakításával, megelőzi a vízköves lerakódásokat.


- Két darab, 40-es erősségű neodim mágnes, egymással szemben, taszításra fordítva.

 • Hatásai:


  - A mágnesek polarizálják és ionizálják az átáramló vizet és a benne levő oldott ásványi anyagokat. Ennek hatására a kalcit (vízkő, CaCO3) helyett vele azonos vegyjelű, de eltérő kristályszerkezetű aragonit képződik a mészkiválás során.
  - A mágneses vízkezelés által a víz keménységét meghatározó oldott mészkő ezzel a kristályképződéssel kiválhat a vízből, méghozzá nagyon apró, korong alakú, kerek kristályok (Aragonit-kristály) formájában, amelyek a vízzel együtt könnyen leöblíthetők, és nem tudnak megtapadni a tartályok felületén vagy a szövetekben.
  - A már kialakult kalcitlerakódások fokozatosan átalakulhatnak, ezáltal porózussá válnak és lemorzsolódnak, majd egy vékony védőfilm kivételével eltávoznak a teljes vízvezeték rendszerből. A folyamat sebessége függ az átfolyó víz keménységétől, ezért előfordulhat, hogy csak néhány hét után válik szemmel is láthatóvá. Megakadályozhatja az újabb kalcitlerakódások kialakulását. A vízcsapokon, zuhanyzó-rózsán és más háztartási készülékeken kevesebb és könnyedén eltávolítható lerakódás jelentkezhet.
  - A vízmelegítő berendezések (kávéfőző, mosógép, bojler, mosogatógép stb.) élettartama megnőhet. A fűtőszálak megtisztulhatnak, mely teljesítményük növekedésével, illetve energiafogyasztásuk csökkenésével jár. A víz összetétele nem változik, az élőlények számára értékes oldott ásványi anyagok (pl. Ca, Mg) megmaradnak benne.
  - A mágneses vízkezelő berendezések ezeket a problémákat környezetkímélő módon, mindenféle vegyi anyag felhasználása nélkül oldják meg. Nem vonják ki a vízből a természetes ásványi anyagokat, de csökkenthetik a kemény lerakódásokat és a rozsdásodást.
  Alkalmazhatók lakásokban, családi házakban, konyhákban, kórházakban, szállodákban, ipari létesítményekben, növényöntözésre, haszonállattartásra. Zárt keringető rendszerekben (távfűtés, hűtőrendszerek) jelentősen csökkenthetik a hőcserélőkben keletkező lerakódásokat.


  Előnyök:


  - Kevesebb energia költség (hőcserélők, fűtőszálak)
  - Kevesebb tisztítás (vízcsapokon, zuhanyzórózsán és más háztartási készülékeken kevesebb és könnyedén eltávolítható lerakódás jelentkezik)
  - Tiszta csőrendszer és berendezések (mosógép, mosogatógép)
  - A vízcsapokon, zuhanyzórózsán és más háztartási készülékeken kevesebb és könnyedén eltávolítható rakódás jelentkezik.
  - A vízmelegítő berendezések (kávéfőző, mosógép, bojler, mosogatógép stb.) élettartama megnő, fűtőszálaik megtisztulnak, teljesítményük, megnő, energiafogyasztásuk csökken.
  Beszerelése:
  - Kizárólag nem mágnesezhető csővezetékre (műanyag, réz, alumínium, flexibilis bekötőcsövek, gumicsövek) javasoljuk a felszerelést!
  - Felszerelésnél vigyázni kell arra, hogy a mágnes nagyon erős, a beépítés fokozott figyelmet és odafigyelést igényel!
  - Elektromos berendezések közelébe nem ajánlatos telepíteni.
  - Gyermekek elől el kell különíteni.
  - A csavarokat nem szabad nagyon meghúzni, mert a csöveket és a tartót roncsolhatja!

 • Gyártó
  Grünpower
  Cikkszám
  GP-MM
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés